Webdesign

responsive-webdesign

Een professionele WordPress website laten maken?

Een website laten maken door Tinux betekend samen werken aan de perfecte website voor jouw bedrijf. Ik zorg er voor dat de website gebruiksvriendelijk en responsive is. Dit betekend dat hij optimaal bruikbaar is op ieder apparaat. Of je bezoeker nou op een smartphone, tablet of laptop zit.

Waarom je website laten maken door Tinux?

Betaalbaar

Ik snap dat jij als ondernemer niet wilt dat je budget volledig opgaat aan het laten maken van een website. Bij mij wordt je niet geconfronteerd met torenhoge kosten achteraf. Ik ben eerlijk en transparant over de prijzen.

Responsive design

Je website wordt responsive gedesigned, dat houdt in dat hij vanaf ieder apparaat correct bekeken kan worden. Of je bezoeker nou op een smartphone, table of laptop zit.

Persoonlijk

Omdat Tinux een beginnend bedrijf is heb ik alle tijd om met je mee te denken. Hierom sta je als klant dan ook altijd op #1. Kortom; je kunt rekenen op een snelle service.

Je bedrijf digitaal op de kaart zetten?

Tijdens het ontwerpen en bouwen van een website hou ik rekening met Search Engine Optimalisatie, ofwel; SEO. Dit zorgt er voor dat je website hoog scoort in Google zoekopdrachten, hierdoor heb je een goede online vindbaarheid. En weten je klanten perfect te vinden. Door je website goed te optimaliseren kun je op de langere termijn meer bezoekers krijgen. Ook zonder maandelijks te adverteren.

Webpakketten

Voor iedere ondernemer heb ik een pakket dat past. Of je nou kiest voor Budget, Standard, Large of Webshop bij ieder pakket kun je rekenen op dezelfde support.

Budget

vanaf €500,-

Standard

Vanaf €750,-

Large

vanaf €995,-

Webshop

vanaf €995,-

Scroll naar boven